Barca silmäilee Canceloa ja Foythia

Barca on kiinnostunut parantamaan oikean puolustajan paikkaansa, ja joukkue on ottanut tähtäimiinsä Cancelon ja Foythin. Vaikka Barcan manageri uskoo, että seuralla on tarvetta päivittää myös muilla pelipaikoilla, he ottavat nyt johtoaseman oikean puolustajan paikkaamisessa. Villarrealissa tällä hetkellä pelaava Foyth ja Manchester Citystä Bayernissa lainalla oleva Cancelo ovat molemmat Barcan scouttauslistalla. Cancelo, 29, on joukkueen ykkösvaihtoehto oikeaksi puolustajaksi, jonka jälkeen tulee Foyth, 25. Myös Mounier (Dottes), Dalot (Manchester United) ja Mazzarri (Bayern) ovat ehdolla joukkueeseen. Jalkapallokengät Nike Mercurial 

Kaikki viittaa siihen, että Cancelon tulevaisuus ei ole Bayern Münchenissä, Bundesliigaseura ei ole aktivoimassa hänen sopimuksensa ulosostolauseketta, mikä tarkoittaa, että laina-aika on ohi. Laina-aikansa päätyttyä Cancelo palaa Manchester Cityyn. Cancelon tulevaisuus on edelleen epävarma, joten useat joukkueet ovat kiinnostuneita pelaajasta, sillä myös Real Madrid ja Arsenal pitävät häntä silmällä. Myös Real Madrid ja Arsenal pitävät pelaajaa silmällä. Barca pitää Canceloa ensimmäisenä kohteenaan oikealle puolustajalle taloudellisista syistä. He toivovat saavansa Mendesin yhteyksien kautta halvemman hinnan kuin Foythista. Vaikka Foyth on Barcan kiinnostuslistalla, mitään konkreettista yhteydenottoa osapuolten välillä ei ole ollut. Villarreal on asettanut pelaajasta 40 miljoonan euron hintalapun.

Barcan manageri Xavi on aiemmin paljastanut, että Barca on ottanut nelosketjunsa vahvistamisen yhdeksi tärkeimmistä tavoitteistaan siirtoikkunan aikana ja että he voisivat käyttää enemmän rahaa tälle paikalle. Todennäköisesti he käyttävät enemmän rahaa tälle pelipaikalle. Siksi heidän on punnittava talouttaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*